Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
Değerlendirme yok
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min