Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Baget ekmek
3h 45 min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Kakaolu Fındık Ezmesi
10min