Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek

Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek

3.8 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
5 porsiyon

Malzemeler

  • tam buğday unu
    125 g
  • badem kabukları soyulmuş
    25 g
  • su
    885 g
  • instant kuru hamur mayası
    ¾ tk
  • zeytinyağı Varomayı yağlamak için

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 114 kcal / 476 kJ
Protein 4.8 g
Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 16 g
Lif 3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...