Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda Tahıllı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
20 dilim
Malzemeler
-
tereyağı yağlamak için1 yk
-
2 yk yulaf gevreği, ve ketentohumu, serpmek içinirmik serpmek için2 yk
-
250 g buğdaykavuzlu buğday250 g
-
su1250 g
-
bal (isteğe bağlı)10 g
-
2 tk kuru mayayaş maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu50 g
-
balzamik sirke10 g
-
tuz1 tk
-
60 - 80 g karışık çekirdek, (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu)ay çekirdeği içi100 g
-
un serpmek için ekstra
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Protein
4 g
Kalori
409 kJ /
98 kcal
Yağ
4 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Lezzetli Ekmekler
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Buharda Minik Ekmekler
2sa 10 dk
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 dk
Köy Ekmeği
2sa
Mini Focaccia
3sa 30 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1sa 20 dk
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk