Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
veya 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
veya 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (isteğe bağlı)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
veya 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Karabuğdaylı Ekmek
2j 30 menit
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Vegan Burger
1h 10 min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Patatesli Pratik Ekmek
12 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2j 10 menit
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Tam Buğdaylı Pide
1 godz. 35 min
Zeytinyağlı Ekmek
2j 10 menit
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min