Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce

Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce

3.8 9 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

Gnocchi-Teig
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
    500 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    150 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    9 g
  • Mehl
    250 g
  • Weichweizengrieß
    150 g
  • Eigelb
    1
  • Pfeffer, gemahlen
    1 g
  • Muskat, frisch gerieben
    3 Prisen
  • Rote Bete Pulver
    30 g
Pfeffer-Butter-Sauce und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt
    5 g
  • Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen abgetropft
    1 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Milch
    370 g
  • Mehl
    20 g
  • Salz
    2 g
  • Muskat
    1 g

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1275 mg
Protein 18 g
Kalori 2865 kJ / 685 kcal
Yağ 18 g
Lif 11.9 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 116 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...