Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 408.4 mg
Alternatif tarifler
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Warm satay bowl
1h 10min
Chilli with corn bread
50min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
15-minute noodles
15 min