Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de mejillones frescos limpios limpios
-
500
g de almejas frescas
veya 500 g de chirlas frescas - 10 - 12 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
- 1 pellizco de sal
- 700 g de agua
- 4 - 8 rebanadas de pan tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 927 kJ / 222 kcal
- Protein
- 15.25 g
- Karbonhidrat
- 16.43 g
- Yağ
- 10.55 g
- Lif
- 1.27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sepia asada y guisantes con jamón
40 dk
Almejas a la marinera
30min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1sa
Chirlas en salsa verde de cilantro
25 Min
Cigalas al ajillo
20 dk
Berberechos en salsa verde
1sa
Zarzuela de pescados y mariscos
1sa
Mejillones al vino
30min
Mejillones al limón
30min
Almejas a la sidra
15 Min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min