Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g zeytinyağı
- 225 g çilek
- 55 g limon suyu
-
1
yk kırmızı şarap sirkesi
veya 1 yk sirke (üzüm) - 2 yk bal
-
1
tk Dijon hardalı
veya 1 tk hardal - ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 340 g
- Kalori
- 3017.9 kJ / 721.3 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 57.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 643.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1 Std. 30 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 godz. 5 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 Std. 10 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 min