Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g badem
- 100 g fındık
- 75 g Hindistan cevizi yağı
- 120 g keçiboynuzu özü
- 100 g su
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu (isteğe bağlı)
- ¼ tk tarçın, damak tadına göre
- 500 g yulaf ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1108.5 kJ / 264.9 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 8.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fıstık Ezmesi
10 min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Ayva Reçeli
1h 25 min
Bircher Müsli
12h 10 min
Humus
1h
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 min.
Vegan Toz Parmesan
10 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 Std. 45 Min