Maronicremesuppe (vegan)

Maronicremesuppe (vegan)

4.6 100 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
    150 g
  • Maroni, gegart, geschält
    300 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zucker
    10 g
  • Weißwein vegan
    125 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    4 geh. TL
    2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), (vegan)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
    200 g
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    10 g
  • Petersilienblätter, frisch (isteğe bağlı) zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portionen

Sodyum 415 mg
Protein 2 g
Kalori 1267 kJ / 303 kcal
Yağ 14 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 39 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...