
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chili-Limetten-Hendl
- ½ Bund Koriander, frisch Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 1 Jalapeño Chili halbiert, kernlos
- 1 TL Salz
- 130 g Limettensaft
- 115 g Olivenöl
- 2 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Hendlbrustfilets, ohne Haut und Knochen
- Öl zum Bestreichen des Grills
Karfiolreis
- 510 g Karfiol in Röschen
- 570 g Wasser
-
Feta zerbröselt, zum Garnieren
veya Pecorino Romano zerbröselt, zum Garnieren - Koriander, frisch Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette in Spalten, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 57 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 465 mg