Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 878.8 mg
Alternatif tarifler
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Moussaka grecque
1h 20min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1 Std.
Poulet à la cubaine
40min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Poulet façon bourguignon
35min
Rougail morue
25min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min