Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de veau, en cubes de 3 cm
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe vinaigre de cidre
- 500 g d'eau
- 50 g de miel de lavande
- 1 branche de thym frais
- 600 g de carottes, en rondelles
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1738.2 kJ / 415.4 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 878.8 mg
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet braisées à la bière
1sa 30 dk
Poulet grillé à la citronnelle
45 dk
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 dk
Porc au caramel, petits pois et riz
1 godz. 10 min
Txilindron d'agneau
1sa 15 dk
Côtes de veau à la provençale
30 dk
Rougail morue
25min
Cabillaud au chorizo
35min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min