Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g carrots, peeled
- 80 g shallots
- 80 g ghee
- 1 cinnamon stick (4 cm length)
- 5 cardamom pods
- 2 star anise
- 5 cloves
- 600 g water
- 250 g evaporated milk
- 2 pandan leaves, tied into knot
- 1 - 2 tsp salt, adjust to taste
- 400 g Basmati rice, rinsed
- 50 g cashew nuts, toasted, to garnish
- 30 g raisins, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1985 kJ / 474 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 49 mg
Alternatif tarifler
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Sichuan Chilli Oil
50min
Indian Pilaf Rice
1h
BBQ Seasoning
Değerlendirme yok
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Custard Sauce - Pouring Custard
15 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min