Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 58.5 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Ham and cheese canelé
49h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Traditional French chocolate canelé
49h
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Gluten free flour mix
10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min