Cihazlar ve Aksesuarlar
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
36.6 mg
Protein
4 g
Kalori
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Karbonhidrat
25.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1sa 20 dk
Pumpkin Chai Latte
20 dk
Pumpkin and ginger soup
35 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Mushroom and white wine cream sauce
30 dk
Pears in orange syrup
45 dk
Cherry pickin' gelato
4sa 35 dk
Maple pecan ice cream
26sa 30 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1sa 30 dk
Creamy beef curry
1sa 15 dk