Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 356.1 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 13.5 g
- Sodyum
- 1303.1 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Celery leaf gremolata
5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min