Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Leinsamen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, geschält in Würfeln oder Scheiben (1 cm)
-
100
g Milch
veya 100 g Schlagobers - 70 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 30 g Leinöl
- 3 - 5 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Leinöl zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 656 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Jägersauce mit Knödel
50min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1 Std. 50 Min
Kürbis-Lasagne
1h 45 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Fruchtpudding (aus Resten)
25min