![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
veya 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1237 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Nanaimo Bars
3 Std. 5 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Meatloaf
1h 20min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 Std.
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min