Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
veya 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1237 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic White Rice
35min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Hearty Seafood Chowder
1h
Bulghur and lentil soup
1h
Spanish Rice
35min
Onion Skin Broth
1h 5min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Pumpkin Risotto
50min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Split Pea Soup
2h 10min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min