Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.6 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion, in pieces
  • 60 g celery, in pieces
  • 60 g carrot, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    veya 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion, thinly sliced

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1305 kJ / 312 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
29 g
Yağ
20 g
Doymuş Yağ
9 g
Lif
2 g
Sodyum
1237 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler