Cihazlar ve Aksesuarlar
Tempura Sebzeler
Hazırlık 35 dk
Toplam 40 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
patlıcan orta boy ve kabuklu, yakl. 0.6 cm kalınlığında 6 dilim35 - 40 g
-
yeşil biber çekirdeksiz, 0.8 cm - 1 cm kalınlığında, 7-8 cm uzunluğunda 5 parça12 - 13 g
-
kırmızı biber çekirdeksiz, 0.8 cm - 1 cm kalınlığında, 8-9 cm uzunluğunda 5 parça15 - 16 g
-
havuç büyük boy, 0.5 cm kalınlığında verev kesilmiş 4 parça26 - 30 g
-
soğan (orta boy), 0.8 - 1 cm kalınlığında kesilmiş birbirinden ayrılmış 4 halka
-
kuşkonmaz orta boy, odunsu alt kısmı kesilip atılmış, temizlenmiş2 adet
-
un sebzeleri hafifçe unlamak için2 yk
-
mısır özü yağı, kızartmak içinayçiçek yağı kızartmak için
-
maden suyu (çok soğuk)75 g
-
un50 g
-
kabartma tozu5 g
-
mısır nişastası30 g
-
tuz⅛ tk
-
şeker⅛ tk
-
50 g votka, (çok soğuk)rom (çok soğuk)50 g
-
elma sirkesi¼ tk
-
daikon (Japon turpu) (isteğe bağlı) rendelenmiş, servis etmek için100 g
-
limon servis etmek için2 parça
-
teriyaki sos, servis etmek içinsoya sosu (isteğe bağlı) servis etmek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
356.9 mg
Protein
6.2 g
Kalori
1159.9 kJ /
277.2 kcal
Yağ
1.1 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0.2 g
Karbonhidrat
46.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
UZAK DOĞU ESİNTİSİ
9 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Değerlendirme yok
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Hollandez sos
20 dk
Bolonez Sos
1sa 5 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Peynirli Karides Tava
35 dk
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1sa 15 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk