Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kiş hamuru
- 230 g un
- ¼ tk tuz
- 125 g tereyağı, soğuk, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1 yumurta sarısı
- 30 g soğuk su
İç Malzemesi
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 1 tk taze kekik yaprağı
- 750 g su
- 225 g kuzu ıspanak, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 450 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- 140 g krema
- 250 g keçi büş peyniri, dilimlenmiş (4 cm)
- 3 yumurta
Ön pişirme, birleştirme ve fırınlama
- tereyağı, yağlamak için
- 3 su bardağı kuru nohut, ön pişirme için
- 60 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 1982.5 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 35.3 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmelatlı Çörekler
2sa 20 dk
Hollandez sos
20min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
50 dk
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2sa
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1sa
Brownie Kurabiye
40min
Zeytinyağlı Fava
35min
Humus
1sa