Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kiş hamuru
- 230 g un
- ¼ tk tuz
- 125 g tereyağı, soğuk, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1 yumurta sarısı
- 30 g soğuk su
İç Malzemesi
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 1 tk taze kekik yaprağı
- 750 g su
- 225 g kuzu ıspanak, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 450 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- 140 g krema
- 250 g keçi büş peyniri, dilimlenmiş (4 cm)
- 3 yumurta
Ön pişirme, birleştirme ve fırınlama
- tereyağı, yağlamak için
- 3 su bardağı kuru nohut, ön pişirme için
- 60 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 1982.5 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 35.3 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Falafel
1h 25min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min
Çilekli Crumble
40 Min
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2h 50min
Bol Tahıllı Kraker
30 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 godz.
Fıstık Ezmeli Brownie
40 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Pesto Sosu
15 Min