Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
veya 1 rametto di timo fresco - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 828.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Sformato di verdure e formaggio
45min
Bortellina
30min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Pici all'etrusca
1h 45min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Paella veloce
40min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min