Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
veya 1 rametto di timo fresco - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 828.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barchette feta e bietole
2 godz.
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1h 5min
Panini bovoli
4 Std.
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Linguine allo sgombro
30min
Pane intrecciato dolce
4 Std.