Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Acorn Squash Gratin
1u. 55min
Cauliflower Gratin
55min
Lentil Moussaka
2h 20min
Quiche Lorraine
50min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Texas White Bean Salad
15min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Fragrant Chicken Curry
1h
Moroccan Chicken Bowl
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min