Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Squid and Shrimp Risotto
1j
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Ratatouille
40min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min