Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower Gratin
55 min
Leek Pie
1h 45 min
Béchamel Sauce
15min
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Beef Stroganoff
1h
Bolognese Sauce
1h 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1sa 35 dk
Tarragon Chicken Quiche
1h 25 min