Cihazlar ve Aksesuarlar
Moussaka
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa 20 dk
8 portions
Malzemeler
-
eggplant cut into slices (¼ in.), (approx. 3 large eggplants)48 oz
-
fine sea salt divided, to taste3 tsp
-
Parmigiano Reggiano cut into pieces4 oz
-
garlic cloves (approx. 5 cloves)½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
black peppercorns½ tsp
-
yellow onions halved (approx. 2 medium onions)9 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
ground beef curmbled16 oz
-
canned crushed tomatoes8 oz
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg divided, to taste¼ tsp
-
salted butter plus extra for greasing4 oz
-
whole milk24 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
large eggs2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1316 mg
Protein
23.5 g
Kalori
2186.4 kJ /
522.6 kcal
Yağ
35 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
16.6 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everyday Cookbook
68 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Pie
1sa 40 dk
Quiche Lorraine
50 dk
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1sa 10 dk
Classic Quiche Lorraine
2sa 45 dk
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1sa
Tomato Tart Tatin
1sa 10 dk
Savory Butternut Squash Pies
1sa 25 dk
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1sa 10 dk
Nicoise Salad
1sa 15 dk
Acorn Squash Gratin
1sa 55 dk
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 dk
Butter Chicken
4sa 5 dk