Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (isteğe bağlı)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
veya 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1óra 15p
Asparagus cream soup
30min
Spinach Fatayers
2óra
Watercress and Oat Soup
35 min
Creamy pea soup
40 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Rustic bread
2óra
Millet
45 min
Pumpkin and Quince Soup
1óra
Smooth fennel and carrot soup
40 min