Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Vegan Peynir Sosu
50 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Sabayon
15 Min
Turplu krem peynir
10min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min