
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Yedikule marulu besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş150 g
-
armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış600 g
-
zeytinyağı1 yk
-
Rokfor peyniri parçalara bölünmüş150 g
-
kavrulmuş fındık parçalara bölünmüş50 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
338.6 kcal /
1416.7 kJ
Protein
11 g
Yağ
22.7 g
Karbonhidrat
26.9 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Sodyum
683.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kesme aparatı (tm6)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye