Cihazlar ve Aksesuarlar
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1701.4 mg
Protein
35.6 g
Kalori
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Yağ
29.6 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
14.9 g
Karbonhidrat
90.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slicing and Grating (TM5)
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Değerlendirme yok
Lamb and Green Bean Casserole
1sa 10 dk
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Değerlendirme yok
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1sa 40 dk
Chicken and Vegetable Soup
1sa 30 dk
Rice salad with eggs and tuna fish
1sa
Russian Beetroot Salad
1sa 10 dk
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1sa 15 dk
All-In-One 'Roast' Beef
1sa 30 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 dk
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1sa 50 dk
Prawn and Chorizo Paella
45 dk