Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 20 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in dünnen Scheiben
- 30 g Walnusshälften
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Sahne
- 3 Eier
- 2 Eigelb
- 200 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rote Bete, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1948 kJ / 466 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 godz.
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 godz. 45 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Möhren-Quiches
1 Std. 10 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min