Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Thai red chicken curry and rice
40min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13u.
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
JJ's curry powder
30 Min