Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 31.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Alternatif tarifler
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Mushroom pâté
1h 15min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Sumac-spiced Houmous
5min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min