Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 31.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Alternatif tarifler
Miso dressing
5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1óra 45p
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Salsa Verde
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Smoked Salmon Pâté
5 min