Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (isteğe bağlı)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 76.5 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2411 mg
Alternatif tarifler
Schinkengipfeli
35min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Poulet-Stroganoff
50 min
Wurst-Käse Salat
25 Min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 Min
Kartoffelstock nature
55min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min