Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (isteğe bağlı)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2411 mg
Alternatif tarifler
Frittata aus dem Egg poacher
35min
Mediterrane Gemüsepfanne
30min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Wurst-Käse-Salat
10min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Quiche Lorraine-Baguettes
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min