Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 616 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Polpette di peperoni
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Sformato vegetale
1h
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Burger di cavolo nero
45min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h