
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
veya 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 842 kcal / 3524 kJ
- Protein
- 39 g
- Yağ
- 50 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Lif
- 5.2 g