Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere, non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 52.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 895.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20min
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
2h
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Spaghetti al ragù di nocciole
30min
Pie salata di zucca
1 godz. 30 min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40min
Pie di pesce con besciamella verde e patate
1 godz. 30 min
Spanakopita
1h
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1h
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 godz. 15 min
Pane dolce per la colazione
1 godz. 30 min
Lasagne di verza
2h 30min