Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto per gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1400 g di acqua
- 700 g di patate a pasta farinosa
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Salsa alle zucchine
- 300 g di zucchine senza le estremità
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 10 g di foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1466.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo di frittata
45 dk
Risotto ricotta e spinaci
30min
Pasta radicchio e pancetta
30min
Frittata nel panino
30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1sa 30 dk
Risotto zucchine e pancetta
35min
Pasta e fagioli
40min
Mini Pandorini (TM6)
15 Std.
Riso e lenticchie
45 dk
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min