Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
veya 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 879.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfincione favarese
3 Std.
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 dk
Pinsa romana alla carbonara
4u.
Mafalde siciliane
2u. 15min
Pesto alla trapanese
20min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Calzone fritto
5 Std.
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Scacciata con salsiccia e patate
3 godz. 15 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2 godz.