Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 925.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3u.
Pizza di pasqua dolce
3u.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Penne alla Norcina
45min
Gnocchi al ragù
2h 10 min
Pasta alla gricia
30min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min