Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 925.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Penne alla Norcina
45 Min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 Std. 40 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 Std.
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min