Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle

Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle

4.5 83 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Eier
    6
  • Wasser zum Auffüllen
  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    8 Stängel
  • Kefir
    1000 g
  • Rote Bete, gegart in Stücken
    500 g
  • Salz
    1 - 2 TL
  • Pfeffer
    ½ - 1 TL
  • Crème fraîche
    200 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2
  • Salatgurke in Würfeln (5 mm)
    200 g
  • Forellenfilets, geräuchert
    200 g
  • frischer Meerrettich fein gerieben
    2 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 353 mg
Protein 31 g
Kalori 2007 kJ / 480 kcal
Yağ 29 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 14 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...