Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 353 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rucola-Feta-Suppe
35 λεπτ.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1hod.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Melonen-Gurken-Sour (Mocktail)
10 min.
Rosenkohlcremesuppe
45min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 λεπτ.
Gurkenkaltschale mit Avocado
1hod. 20min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1hod.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 λεπτ.
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1hod.
Rotkohlcremesuppe
40 λεπτ.