Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchelknollen, in Stücken
- 50 g Essig
- 60 g Olivenöl
- 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
- 10 g Senf
- 35 g Agavendicksaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne (3 EL)
- 1 - 2 Stängel Minze, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 656 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Waldorfsalat mit Mandarinen
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Spargel-Korma
45min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Falsche Caprese
10min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min