Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil, divided
- 200 g brown onions, cut into wedges (1 cm/½ in.)
- 150 g carrots, cut into slices (1 cm/½ in.)
- 70 g celery stalks, cut into thin slices (5 mm/¼ in.)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut into pieces (4 cm/1.5 in.)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ¾ - 1 ¼ tsp salt, divided
- ½ tsp black pepper, ground, plus extra to season
- 3 - 4 sprigs fresh thyme
- 750 g chicken stock (see Tip)
- 150 g bacon cubes
- 250 g mushrooms, fresh, cut into quarters (see Tip)
- 200 g heavy cream 33-35% M.F.
- 10 g cornstarch
- 1 ½ tsp seeded mustard
- 2 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2166.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Değerlendirme yok
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3hod.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 dk
Pomegranate Green Tea
15min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Apple and pear detox juice
10min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1sa
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Lemon Champagne
50 dk
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min