Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(isteğe bağlı)
veya le zeste d'un citron jaune, pour la finition (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 79.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de sardine à la marocaine
15 min
Bisque de crevettes
30 min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Côtelettes d'agneau à la crème
3sa
Soupe au chou
40 min
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
1hod. 40min
Pho complet de bœuf
3 Std. 50 Min
Nouilles de riz aux légumes et poulet
1 godz. 5 min
Lotte à la provençale
50 min
Soupe de moules au curry
45 min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Soupe au chou (caldo verde)
40 min