Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(isteğe bağlı)
veya le zeste d'un citron jaune, pour la finition (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 79.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 min
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Chutney de fenouil
1 godz. 25 min
Taboulé aux fruits de mer
30 min
Saint-Jacques en nage épicée
25 min
Lotte à la provençale
50 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Calamar à la piperade
35 min
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1 godz. 35 min
Raie aux câpres
45 min