Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel, et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf, et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (isteğe bağlı)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min
Croissants au beurre
16h 15 min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pains au chocolat
16h 10 min
Brioche feuilletée
5h
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Baguette viennoise
2h 30min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min