Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 254 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 min
Crème pâtissière XXL
15min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sauce au caramel
1h 30min
Cristallisation du chocolat
15min
Sauce caramel
1h 30min
Sauce café-crème
35 Min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30 min
Caramel liquide
35 Min
Tempeh
48j
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min