Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 290 g
- Yağ
- 78 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2 Std. 45 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Pitas libanaises
2h 20min
Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre
3h 15 min
Focaccia des Pouilles
1h 10min