Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 290 g
- Yağ
- 78 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 godz. 30 min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
La socca
40min
Bagels américains
2h 50min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min