Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2198 kJ / 521 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne en cocotte
2sa 10 dk
Petits pains de seigle
12 Std.
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain moulé aux graines
3h 50min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3h 50min
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain complet vapeur
4 godz.