Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2198 kJ / 521 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16 godz.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain lagana grec
3 Std. 15 Min
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Pain complet
5 Std.
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain complet au muesli
4j 5 menit
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min