Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 4206 kJ / 991 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 192 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Petits pains de seigle
12h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain moulé aux graines
3h 50min
Pain aux algues
2 Std. 45 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Petits pains au seigle
12h
Pains de seigle au citron
3h 50min
Banh cuon (crêpes vietnamiennes au porc)
50 min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain express au sésame
1h 15min