![Pain torsadé au kamut Pain torsadé au kamut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90bfb1bc2216e985def20222843f6eb3/Derivates/982035eb2081d1c381b89ea2838e7f9a5c97352a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 4206 kJ / 991 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 192 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Muffins anglais
4 Std. 10 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain au levain
17 Std.
Pain viking au sésame
3h 10min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain de campagne
3h 45min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de campagne au levain
28hod. 10min