Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 540 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pains de seigle au citron
3h 50min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Petits pains aux figues
3 godz. 40 min
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3j 20 menit
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min