Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine de riz
- 520 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de sarrasin
- 30 g de miel
- 25 g d'huile d'olive
- 12 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8355 kJ / 1983 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 379 g
- Yağ
- 37 g
Alternatif tarifler
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min