Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 37.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler des échalotes
20 min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuisson du millet
45min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min