![Cuisson de l'épeautre perlé Cuisson de l'épeautre perlé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEF9F05B-F8F9-40B8-9B46-63A93569E937/Derivates/10c6fed0-00fd-4ced-8771-67dc8c816417.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 37.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuire du riz long complet
55 dk
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 dk
Dorer 250 g de porc en cubes
15 dk
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 dk
Rissoler des oignons
20min
Rissoler 200 g de courgettes
20min