Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide-Lamm
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Lammhüftsteaks (2 Stück, à ca. 350 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter, kalt
- 8 Zweige Zitronenthymian
Risotto
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotte, halbiert
- 350 g Spargel, grün, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli)
- 60 g Weißwein, trocken
- 20 g Pernod ®
- 720 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Safranfäden (ca. 0,1 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4011 kJ / 958 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1325 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 godz. 10 min
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2 Std. 30 Min
Maronen-Kokos-Suppe
40 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Spargelcremesuppe
45min
Maronencremesuppe
1h 30min
Maronencremesuppe
30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min