Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
veya 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Carbonara
30min
Risotto mit Zucchini
40min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Fenchel-Risotto
40min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Grünes Spargelpesto
20min
Bärlauch-Risotto
35 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Steinpilz-Risotto
40min
Maronenrisotto
30min
Grünes Spargel-Risotto
45min