Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
veya 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40 λεπτ.
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Grünes Spargel-Risotto
45min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 λεπτ.
Bärlauch-Risotto
35 λεπτ.
Grünes Risotto
35 λεπτ.
Spargel-Safran-Risotto
35 λεπτ.
Maronenrisotto
30 λεπτ.
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Trüffelrisotto
45min