Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 514.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler lardons et oignons
15min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1hod.
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Toffees aux amandes
1 godz. 45 min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 Min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 Std. 45 Min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1hod.