Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Züri-Gschnätzlets
50min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2 Std.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Kartoffelstock nature
55 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Bündner Capuns
35min